Incheck / parking

We spreken graag het aankomst uur af zodat er iemand thuis is om u te verwelkomen. Gezien we beiden werken en gezien er 6 kinderen in huis zijn, moeten we ons een beetje kunnen organiseren. In principe mag u inchecken wanneer het u schikt. We kunnen enkel niet beloven dat u al voor 15u00 op de kamer kanof dat er al parking vrij is . Natuurlijk mag u alvast hier parkeren en/of de bagage bij ons achterlaten. Er is gratis private parking indien u rechtstreeks boekt. Anders komt de prijs op 5,00 € per nacht. Incheck kan ten laatste tot 21u00.

Warm onthaal

Bij aankomst krijgt u een woordje uitleg bij de faciliteiten in huis. We hebben stadsplannen gratis ter beschikking. Het is geen probleem voor ons om u onze stad voor te stellen. We kennen de belangrijkste bezienswaardigheden, leuke restaurantjes, fietsenverhuur, heerlijke chocolade, mooie winkels enz...

De kamers

In de Loft stellen we 3 gastenkamers ter beschikking. De suite en de familiekamer, die bestaat uit de chocolade kamer en de blauwe kamer (connecting rooms) en de studio. Elke kamer kan afzonderlijk gereserveerd worden. De kamers zijn gloednieuw en voorzien van alle comfort; modern ingericht en met comfortabele bedden. Er is een private ingang voorzien naar de gastenkamers. Men kan gratis thee en koffie maken op de kamer. Klokradio en tv zijn ook aanwezig. De kamers worden verduisterd met gordijnen. De bedden zijn opgemaakt en per betalend persoon is een handdoekpakket voorzien. Op de gang is er een gemeenschappelijke kitchenette met ijskast en microgolfoven. De studio heeft een eigen keukentje.

Klik hier voor het ontbijt >>>>

© de Loft 2016      info@de-loft.be                                    Website by Spazio Graphics